Felqlak története

A kutyám lett a szeretöm

Sziasztok Lolita vagyok, 22 éves föiskolás lány. Szeretném elmesélni nektek az én kis titkomat. Tavaly szeptember elején, nem sokkal a suli kezdete után történt a dolog…
4 éve van pasim, Dávidnak hívják és nem sokkal azelött vállalt el egy külföldi munkát, és akkor már 3 hónapja távol volt. Én az ö lakásában laktam a kutyájával, akit Brutusnak hívtak. Mindig is jól megvoltunk Brutussal, kedveltem öt és ö is elfogadott engem gazdinak. Brutus egy 4 éves rövid szörü bernáthegyi kan, hatalmas és gyönyörü!
Azon az estén is ketten voltunk otthon a lakásban. Én a padlón ülve tévéztem, a kanapénak dölve. Nem volt rajtam más csak egy kis bugyi mert még mindig tombolt a nyári forróság. Brutus ott feküdt elöttem a földön és láthatóan neki is nagyon melege volt. Egyszer csak felállt és odajött hozzám, én megsimogattam a buksiját, ö pedig elkezdte szagolgatni a lábam. Éppen zuhanyzás után voltam, ilyenkor gyakran szagolgatott, biztosan tetszik neki a tusfürdöm illata, gondoltam. Próbáltam elnyomni magamtól de ö tovább szagolgatott, majd nyalni kezdte a lábam.
Ekkor véletlenül benéztem a hasa alá és láttam, hogy vörös faszának hegye kint van a tokjából, ezzel egyidejüleg Brutus erötlen párzó mozdulatokat tett a lábamnál.
Ekkor már a lábammal toltam el magamtól, nem volt könnyü mert hatalmas kutya. Egyébként nem lepett meg a dolog, mert már máskor is csinált ilyet, de miután elzavartam magamtól mindig megnyugodott. Mint mondtam 4 éves és még soha nem volt szukával. Korábban mikor ezt csinálta mindig megsajnáltuk és megbeszéltük Dáviddal, hogy szerzünk neki egy szukát akivel kiélheti vágyait de ez soha nem történt meg úgyhogy szegény Brutusban még mindig ott ketyegett a bomba.
Miután ellöktem magamtól leült elém és lihegve nézett rám. A farka még mindig meg volt duzzadva és ahogy ott ült a hegye egyenesen rám mutatott. Megint felállt és felém indult, kezdtem félni, mert most valahogy más volt mint addig. Elkezdte nyalogatni a lábam, én megint ellöktem, de nem tágított. Azonnal visszajött és szagolt, nyalogatott hatalmas nyelvével. Majd mire észbe kaptam, mellsö lábaival a vállamra ugrott és meleg, vörös faszával szurkálta a mellem. Elég nagy, feszes melleim vannak, a fiúknak nagyon tetszik, 96-os a mellböségem, pedig elég vékony lány vagyok.
Minden erömet összeszedtem és gyorsan oldalra nyomtam Brutust, én pedig a másik irányba kúsztam a padlón. Ăšjra leült elém, és csak nézett rám a nagy boci szemeivel és az egyre méretesebb faszával. Így ültünk kb. egy percig és néztük egymást. Láttam a szemén, hogy iszonyatosan kanos és végre ki akar elégülni. Nagyon féltem ettöl a ténytöl, de mégsem álltam fel, hogy otthagyjam , teljesen megbénítottak a történtek. Ugyanakkor sajnáltam is kicsit szegény kutyát. Dávid távollétében én is nagyon nehezen bírtam szex nélkül, szegény Brutus pedig még soha életében nem dugott.
Ahogy ezen gondolkodtam éreztem hogy a puncim egyre nedvesebb és egyre jobban felizgulok a nagy fasz láttán. Azon kezdtem gondolkodni, hogy mi lesz ha Brutus újra támad… Mit fogok csinálni?? Azon kaptam magam, hogy azt tervezgetem, hogyan elégíthetném ki szegény kutyust mert azt mégsem akartam, hogy megdugjon…
De nem volt idöm tovább gondolkodni. Brutus megint támadott! Ugyanúgy ahogy az elöbb. Én csak ültem ott, fölöttem ez az óriás kutya és vártam hogy mi fog történni.
Brutus ugyanolyan gyámoltalanul lökdöste meleg faszával a mellem mint az elöbb. Látszott rajta hogy nincs gyakorlata, úgyhogy kezembe vettem az irányítást. Ekkor már hevesen lihegtem az izgalomtól. Megfogtam és összenyomtam a két mellem és úgy tartottam hogy Brutus közéjük találjon, Dávidnak is sokszor csináltam ilyet, úgyhogy tudtam mit csinálok.
Nem is kellet sok és a cickóim között, éreztem Brutus faszát. Rendkívül jó érzés volt. Sikamlós volt, kökemény és nagy… Egyre nagyobb!
Nem tudtam betelni a látványtól. Nem láttam milyen hosszú mert a melleim teljesen körül ölelték de azt látszott hogy legalább 6 centi vastag. Nagyon tetszett és nagyon felizgatott. Brutus is jól érezhette magát a melleim között mert gyorsabb tempóra váltott, én meg csak néztem hogy csúszkál a kapitális, eres kutyafasz a melleimen, miközben a hasán lévö finom ször simogatta a mellbimbóimat. Brutus csak pumpál keményen és mostmár határozottan. Nem bírta sokáig a szüz fasza, hamar ömleni kezdett belöle a sperma.
Szó szerint ömlött! Rámzúdúlt mindaz, amit évekig gyüjtögetett. Kutyageciben úsztak a melleim, söt akkorákat lött, hogy még az arcomra is jutott. Legalább egy percig ontotta rám meleg nedvét és közben hevesen lihegett. Aztán mikor elfáradt, csak állt ott fölöttem, én még mozgatni kezdtem a melleimet a farka körül, ettöl újabb adag geci kezdett kibuggyanni a faszából. Ekkor már az egész testem kutyageci volt, folyt végig a melleimen, a hasamon, le a puncimhoz. Brutus teljesen elment! Leszállt rólam és megállt elöttem.
Ekkor láttam meg a teljes szerszámát! Legalább 25 centi!!! Ăšristen! Mindig is szerettem a nagy faszt, de ez túltett minden addigin! Néztem Brutust a hatalmas doronggal a hasa alatt és hihetetlenül szexinek találtam. Elkezdtem kúszni felé, amikor csörgött a telefonom!
A telefoncsörgés visszahozott a valóságba. Megnéztem, anyám hívott. Ez mégjobban lesokkolt. Eszembe jutott mit szólna ha most látná, hogy szeretett lánya kutyagecitöl csillogó testtel fekszik a földön… Nem vettem fel.
Sírva rohantam zuhanyozni. Mikor kijöttem Brutus mélyen aludt. Másnap reggel elvittem Brutust sétálni aztán elmentem suliba. A föiskolán senki sem értette hogy mi lehet velem. Szótlan voltam és láthatóan máshol jártak a gondolataim. A fiúk azzal szivattak hogy biztosan hiányzik a szex mert tudták hogy Dávid 3 hónapja külföldön van. Meg persze meg akartak dugni, folyton kaptam az ajánlatokat.
Közgazdaság elöadáson egyedül ültem és gondolkodtam. Lehet hogy igazuk van a fiúknak és tényleg hiányzik a szex. Eszembe jutott, hogy felizgatott a tegnapi menet a kutyámmal. Lenéztem a meglehetösen mély dekoltázsomba és Brutus 25 centis faszát láttam csúszkálni a melleim között… Kicsengettek és el kellett hesegetnem a gondolataimat.
Következö órán azonban megint itt lyukadtam ki. Éreztem hogy kívánom a faszt! Brutus faszát!! Egyre nedvesebb lett a puncim. Repkedtek a fejemben a gondolatok: végülis nem láthat meg senki, titokban tudom tartani, nem csalnám meg a párom, de mégis szexelnék egy jót… Ăšristen mit csináljak?
Megbabonázott a kutyám! Aztán döntöttem. Nem bírom tovább. Hazamegyek és megdugatom magam Brutussal!! Ez az elhatározás teljesen felszabadított és remekül telt a délutánom a suliban, mert tudtam szuper estém lesz Brutussal!
Este mikor hazaértem Brutus rám sem hederített. Ennek nem nagyon örültem és hálátlannak tartottam, de reméltem hogy este ismét nagy kan lesz mert én nagyon szukás voltam. Levittem sétálni, majd elmentem zuhanyozni. A puncim is frissre borotváltam, aztán eszembe jutott, hogy ez hülyeség, mert egy KUTYÁVAL akarok dugni… De nem érdekelt!
Szeretek jól kinézni és el akartam csábítani Brutrust! Felvettem a legszexibb fehér tangámat, fehér melltartóval és magas sarkú papuccsal. Dávid szerint döglesztöen nézek ki fehérben a fekete hosszú hajam és a szolibarna böröm miatt. Bekentem magam a testáplóval amit Brutus is szeret és közben éreztem hogy a puncim már lángol, kívánja a kutyafaszt! Így mentem ki a nappaliba Brutushoz, aki még csak rám se nézett. Ez nagyon feldühített! Bármelyik férfi azonnal megdugna ha így látna gondoltam… De rá kellett jönnöm, hogy Brutus nem férfi hanem kutya.
Letérdeltem elé és simogatni kezdtem a hasát. Semmi. Elkezdtem négykézláb mászkálni elött miközben kerek seggem tekergettem elötte mint egy szuka de semmi. Levettem a melltartót és a bugyit, gondoltam ez itt úgysem segít és terpeszben az orra alá toltam nedves puncim, hátha ez az illat jó hatással lesz rá. El is kezdte nyalni szorgalmasan.
Hatalmas nyelve volt így egyszerre izgatta a puncim bejáratát és a csiklómat. Isteni érzés volt! Alig kellett fél perc hogy örületeset élvezzek.
Akkorát visítottam hogy Brutus megijedt és abba hagyta a nyalást és felugrott. Észrevettem hogy végre áll és felé másztam. Ö azonban nem tünt olyan izgatottnak, mint tegnap. Ott vonaglottam elötte és hagytam hadd szagolgasson, hátha attól kanos lesz. Ahogy finom meleg orrát és érdes nyelvét hozzányomta a testemhez teljesen kirázott a hideg. A puncim olyan nedves volt hogy a combomon folyt le a nedve. Faszt akartam!!! De ez a bamba kutya jelét sem mutatta, hogy meg akar dugni, pedig ott kínáltam neki a testem!
Nem bírtam tovább, teljesen extázisban voltam. Mellé másztam behajoltam a hasa alá és kezemmel kivarázsoltam a tokjából vörös faszát. Erre még nem reagált úgyhogy úgy éreztem hogy tovább kell lépnem ha dugni akarok. Kicsit féltem attól hogy bekapjam a faszát, féltem hogy undorító lesz. Ezért csak a nyelvem hegyével érintettem meg. Meglepödtem. Határozottan kellemesnek éreztem, úgyhogy elkezdtem teljes számmal szopni miközben kezemmel a tövét huzogattam. Kellemesen meleg volt és édeskés ízü. Ez már Brutusnak is tetszett mert éreztem ahogy elkezd növekedni a számban, majd a párzó mozdulatokkal jelezte hogy készen áll a dugásra.
Gyorsan elengedtem a faszát amely ekkorra már méretesre duzzadt. Örültem a látványának és alig vártam hogy a pinámban érezzem. Megfordultam, hátranyúltam és magamra húztam Brutust. Olyan nagy, hogy négykézláb simán befértem a hasa alá, nem is kellett rám ugrania. Éreztem, ahogy a meleg nedves farka simogatja a fenekem. Fergeteges érzés volt. Ekkor Brutus csípöje már csak nagyon lassan mozgott. Nem baj gondoltam. Alatta vagyok, a farka hegye kint, mostmár úgyis megdugatom magam. Elkezdtem tekergetni a csípömet hogy a fenekem a farkát simogassa.
Brutus lassan újra elkezdte a párzó mozdulatokat. Ekkor tudtam, hogy megvan!! Fejem a padlóra tettem megemeltem a fenekem hogy könnyen betaláljon. Elöször csak a fenekem szurkálta meleg farkával, már az is mennyei volt, aztán végre bent volt! Ekkor hihetetlen tempóban egyre keményebben tolta belém a faszát. Annyira várta már a puncim, hogy az a hatalmas sikamlós kutyafasz felnyársalja, hogy gyorsan elélveztem. Lihegtem, ziháltam, visítoztam. Soha nem éreztem még magamban ekkora faszt, teljesen kitöltött.
Aztán hirtelen újabb sokk ért! Brutrus olyan keményen döfte belém a farkát hogy sikerült belém tuszkolnia a fasza végén lévö csomót! Azt hittem szétszakadok! De Brutus nem lassított. Csak pumpált tovább! Éreztem ahogy belémspricceli meleg spermáját. Megint ömlött a farkából a geci! Ez a meleg nedü és a hatalmas csomó feszítése újabb orgazmust hozott. Aztán Brutus is elfáradt és lassított. A farka azonban még mindig bennem volt a csomó miatt. Ott térdeltem egy 25 centi hosszú kutyafasszal a pinámban.
Ez még kb 20 percig tartott, mialatt még 3 orgazmusom volt mert közben finoman mozgattam magam Brutus faszán amit ö is elvezett mert folyamatosan spriccelte belém a forró ondóját. Közben vadul lihegett és a nyakamba folyt a nyála. Más esetben ez biztosan dühített volna de most még vadabbá és állatibbá tette a szexet ahogy néha nagy nyálas nyelvével a tarkómat nyalja, és ettöl még nagyobbakat élveztem. Mikor kihúzta belölem a farkát a geci csak úgy ömlött a puncimból a padlóra.
Hatalmas tócsa keletkezett, amit Brutus azonnal elkezdett nyalogatni. Én sem tétlenkedtem, odamásztam mellé és szopni kezdtem duzzadó faszát. Meglepetésemre megint mozgásba lendült a csípöje és szó szerint szájba baszott, nem is kellett mozgatnom a fejem. Olyanokat lökött, hogy a farka egészen a torkomig hatolt. Nagyon élveztem vastag faszát a számban érezni ami engem is meglepett kicsit de úgy gondoltam megérdemel egy extra orgazmust azok után, hogy úgy megdugott. Megint nem kellett sok idö és már a torkomban éreztem a meleg spermáját. Nem tudtam milyen lesz, de ezt is élveztem. Jó érzéssel töltött el, hogy kielégítem a kutyámat. Brutus csak spriccelt belém szünet nélkül! Annyit, hogy már nem is bírtam a számban tartani és elkezdett kifolyni oldalt, le a mellemre, a nyakamra. Csöpögött rám a meleg kutyageci.
Hihetetlen élmény volt. Azóta rendszeresen dugunk Brutussal. Csak attól félek, hogy egyszer majd akkor mászik rám amikor Dávid is itthon van…
Tetszett az állatszex történetem? Puszi, Lolita

Olvasták:79955
Komment írása:
Szöveg:

Írd be a következő mezőbe ezt a szót: buda
Anonym user
2015-05-08 17:04:20
Nekem, 16 éves koromban, volt egy német vizsla kutyám. Vele veszítettem el a szűzességem.. Nagyon sokat keféltem vele, titokban a garázsunkban. Hátulról, vagy néha úgy, hogy a hátára fektettem. Imádta, de komolyan.. Volt, hogy amikor tüzelt, akkor dúgtam

________________________

Anonym user
2014-10-22 02:50:14
felizgatot nagyon engemet én egy férjezet aszony vagyok de én is vágyok ijen szép nagy faszra egy ijen szuper kutyusra irénke

________________________

Anonym user
2014-05-19 10:47:33
nekem nagyon tecet és felizgatot én is leszopnám ezt a duzado nagy faszt titokban nős vagyok de jodan felizgatot ez abrutusz kutya mint titkos vágyam hogyegy férfi faszt szopjak talán azért mert nem él visza a kutyus igy gondolkozom azon hogy veszek e

________________________

Anonym user
2014-04-15 03:30:33
Tetszett! Szép volt és izgalmas! Az egyik legjobban megírt történet, amit even a müfajban olvastam.

________________________

Anonym user
2014-02-17 09:32:54
Hú, ez nem semmi volt! Teljesen felizgultam és ki is kellett vernem a faszom! Imádom az ilyen nőket akik állatokkal szexelnek és bevállalják! Nekem is van egy nagytestű kutyám, Ö sem volt még szukával, ha akarom megdug, de azt is szereti ha Én dugom Őt, f

________________________

Anonym user
2014-01-12 10:36:04
Legközelebb kúrasd magad seggbe vele, míg szét nem repedel, te véglény :)

________________________

Anonym user
2014-01-11 13:45:06
Aztabüdöskurva életbe.... Mennyi rohadt beteg ember van ebben a retkes világban.

________________________

Anonym user
2013-08-25 19:52:06
22 évesen azért kicsit durva ráadásul ha még ilyen baszhatónak írtad le magad :D

________________________

Anonym user
2013-08-21 16:37:00
Hát, esküszöm titeket fejbe kellene lőni, annyira nyomorékok vagytok...:D

________________________

Anonym user
2013-08-20 02:19:03
Nagyon tetszett, ezért a nejem egyik barátnőjét megkértem hozzuk össze a kani kutyájával a nejemet. Csodálatos volt, külön9sen amikor a tizenhárom centis golyóját belepréselte a nejem szétbaszott pinájába. Mostanában vett egy kutyát és sokszor azzal is me

________________________

Anonym user
2013-08-08 08:23:04
Szívesen megnéztem volna és meg is basznám még utána!Van ilyen nő?

________________________

Tamti
2013-07-05 04:36:54
én bisex vagyok de én is kipróbálnám.

________________________

Anonym user
2013-06-30 05:54:03
A feleségem már régóta félrekefél, eleinte az unokaöcsémmel, vagy annak a barátaival tágította a punciát, de ahol laktunk, ott a 16 lakásból 12 férjjel és némelyik asszonnyal is jóba volt és nyalakodtak meg szopattak. Később az egyik alkalommal egy nagy k

________________________

Anonym user
2013-06-30 04:57:23
Nagyon élvezetes volt. Pár hónappal ezelőtt a feleságemet hágta meg egy dán dog amit a barátnője is használ. Annyira tetszett neki is, hogy azóta is rendszeresen használja és leszopja a kutyát, még a srácok sem érdeklik már,

________________________

Anonym user
2013-06-19 04:39:40
ez jól hangzik kipróbálnám

________________________

Anonym user
2013-06-18 07:37:41
te hülye rosszabb vagy mint a lezbik

________________________

Anonym user
2013-06-13 05:14:39
mi is ki próbálnánk

________________________

Anonym user
2013-06-11 10:33:17
nekem a hugom szopta le a kutyánkat niki és 12 éves nagyon megszerette a kutyafaszt és már a lófaszon jár az esze!

________________________

Anonym user
2013-05-30 22:58:13
igazán kár, hogy már nem gyönyörködhetek abban amikor a feleségemet kefélik a kutyák, mert a barátnője egy kutyamenhelyen dolgozik és oda szokott járni hétvégenként amikor is legalább tizenöt húsz kutya meghágja. Ennek nagyon örülök,mert én is élvezem a k

________________________

Anonym user
2013-05-23 10:35:59
isteni lehetett nagyon kiprobálnám

________________________

Anonym user
2013-05-18 20:14:46
jo kis tortenet aen is felizgultam

________________________

Anonym user
2013-03-28 04:24:43
szép és hiető történet.

________________________

Anonym user
2013-03-07 09:59:10
igen nagyon jo volt

________________________

Anonym user
2013-03-07 05:51:43
nagyon fincsi!! megnéztem volna és be is szálltam volna!!

________________________

Anonym user
2013-03-03 14:57:44
bisztos jo lehetett

________________________

Anonym user
2013-02-18 01:22:20
hüha isteni

________________________

Anonym user
2013-02-01 19:58:35
ja hogy már az emberi fasz nem is jó,már kutya fasz kell hát igen ez azért durva :D

________________________

Szexy
2013-01-28 10:45:31
engem is megbaszhatna

________________________

Anonym user
2013-01-24 13:47:32
akkor minek olvassa ez sok idióta gyökér.

________________________

Anonym user
2013-01-23 12:14:02
Ez undórito nem hiszem el hogy te ép eszü vagy bazd meg te és a kommentelők nagy része beteg forduljatok orvoshoz

________________________

Anonym user
2013-01-20 07:02:16
Egy gusztustalan &*224;llat vagy, a kurva anyádat. Remelem teherbe esel a kuty&*224;tól és az a gané ami gyomeodban fog novekedni belulrol felzabal.

________________________

Anonym user
2013-01-13 23:17:16
Sya.Nekem nagyon tetszett kipróbálnám;-)Mármint magamat dugatni;-)Pusz.Andris

________________________

Anonym user
2013-01-10 14:26:37
fuj ez undorito

________________________

Boy75
2013-01-08 12:16:35
Jó kis történet kár hogy a pasija nincs benne!

________________________

Anonym user
2013-01-01 08:49:40
Szerintem nagyon sok nő él így sexuális életet ami sztem egyáltalán nem beteges. Van akit ez felizgat.

________________________

Anonym user
2012-09-29 17:30:18
Elég ratyi és undi is

________________________

Anonym user
2012-09-26 09:24:08
Undorito!nekem volt par kutyam de sosem fordult meg a fejemben ez de meg hasonlo sem!tenyleg allj az utra ha ennyire ki vagy!en maradok a pasiknal! egy lany

________________________

Anonym user
2012-08-03 03:36:45
beteg állatok bazdmeg

________________________

Anonym user
2012-06-16 06:45:57
Nagyon izgató! Én is ki akarom próbálni! :)

________________________

Anonym user
2012-05-24 19:39:13
Szájbabaszott ribanc!!!! A kutya nem azér mászik rád mert ninccs kielégülve hanem ösztönből te rákos szar!!!!! Nem akkora nyomorult mint egy ember szégyenld magad!!! inkább állj ki a sarokra ha kefélni akarsz :///

________________________

Anonym user
2012-05-23 19:19:20
ott a pont. rohadt gecvik

________________________

Anonym user
2012-05-23 14:11:59
hát, ti nagyon beteg emberek vagytok basszameg. Takarodjatok a dzsungelba, és basszatok majmokkal, de ne lepődjetek meg ha AIDS-esek lesztek, mert az is az ilyen elmebetegek miatt fertőzte meg az emberiséget.

________________________

Anonym user
2012-05-12 14:45:16
Tetszik!

________________________

Anonym user
2012-05-09 10:09:55
nagyon izgató volt

________________________

Anonym user
2012-05-07 10:21:48
Nagyon tetszett a nejemnek is, ezért mostmár van két kani kutyánk és felváltva kefélik a nejemet és engemis mindig leszopnak, bár az egyik majdnem leharapta a fakamat. Nagyon örülök ahogy hágják a két kuty a nejem pináját. Inkább a kutyával keféljen rends

________________________

Anonym user
2012-04-27 09:11:21
Nagyon tetszett. A feleségem is szokta csinálni a barátnője kutyájával és mivel az is ide költözött, napjában többször is meghágják a két csakt a három kankutya. Olyan kellemes, hogy már a kis póni csődőr is megugorja őket.

________________________

Anonym user
2012-03-23 13:24:04
nekem is nagyon tetszet

________________________

Anonym user
2012-03-01 04:58:42
Szuper volt! Szivesen néznélek mikor szexelsz vele!

________________________

Anonym user
2012-02-20 08:44:41
nekem tetszett, énis leakarok szopni egy kutyát :$$

________________________

Anonym user
2012-02-10 01:33:01
Nagyon tetszett! Megnézném ahogy szexeltek a kutyusoddal:

________________________

[Főmenü]
Látogass meg minket a weben is!